Nöjen & Evenemang i Malmö

Malmö är en stad som sjuder av liv året om och det går inte många veckor mellan de större evenemangen. Samtidigt finns alltid ett stort utbud av vardagsnöjen varje dag i veckan. En stad av Malmös storlek har givetvis något i nöjesväg för alla smaker, från bio, musei- och teaterbesök och konsertbesök till bingo, bowling, lekland, trav, casino och mycket annat. Från Malmö är det också bara en kort tur till Köpenhamn med det enorma nöjesutbudet som finns där.

Här nedan hittar du genvägar till en stor del av de nöjen och evenemang som Malmö kan bjuda på. Du börjar med att välja kategori. Sedan är det bara att botanisera bland de nöjen och evenemang som listas.

Musikaler och konserter i Malmö

Nöjesteatern, Slagthuset, Malmö Arena och Malmö Opera är tre platser i Malmö där det arrangeras storslagna musikaler och konserter året om. Musikaler är något Malmö är känt för och det är både svenska och internationella produktioner som går upp på stadens scener. Konsertutbudet är också stort. Flera gånger per år kommer stora internationella artister till Malmö Arena för att bjuda på exklusiva shower.

Sport i Malmö

Sport kan också vara nöje och Malmö bjuder på sportnöjen av absolut bästa märke på både Swedbank Stadion och Malmö Arena. På Swedbank Stadion spelar Sveriges mest framgångsrika lag, Malmö FF, sina hemmamatcher i Allsvenskan. Malmö Arena är hem för ishockeylaget MIF Redhawks.

0 recensioner
0 recensioner

Populärast i Malmö

Systembolaget Mobilia
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia

Bäst betyg

Systembolaget Mobilia
Stadiongatan 3D
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Trelleborgsvägen 13
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia
Hyllie Boulevard 19
IKEA
Kulthusgatan 1
Systembolaget Burlöv Center
Kronetorpsvägen 2

Flest omdöme

Vårdcentralen Fågelbacken
Fågelbacksgatan 13
Swedbank Gustav Adolfs Torg
Stadt hamburgsgatan 2
Vårdcentralen Eden
Möllevångsgatan 44
Vårdcentralen Kroksbäck
Norrbäcksgatan 20
Vårdcentralen Limhamn
Övägen 1
Nordea Carlsgatan
Carlsgatan 6-8
Swedbank Södervärn
Södra Förstadsgatan 99 b