Resor i Malmö

Resor från Malmö och Köpenhamn.

Här på våra sidor om resor kan du hitta information om och länkar till flygbolag och researrangörer som erbjuder flygbiljetter, charter och sista minuten-resor från Malmö, Köpenhamn och övriga Öresundsregionen. Du börjar med att välja kategori (flygresor, bussresor, båtresor, charterresor eller tågresor) och klickar dig sedan enkelt fram till den information du söker.

Från Malmö ut i världen

Malmö är en av Sveriges viktigaste noder för både flyg, buss och tåg. Flygplatsen Malmö Airport vid Sturup är Sveriges fjärde mest trafikerade och har både inrikes- och utrikestrafik. För tågtrafik är Malmö C en knutpunkt för avgångar och ankomster i alla väderstreck. Någon färje- eller kryssningstrafik går inte från Malmö, men det är bara några mil till närmaste terminal. Det är helt enkelt mycket enkelt att ta sig till Malmö och lika enkelt är det att resa från Malmö både till destinationer i Sverige och utomlands.

Flyg från Malmö

Malmö Airport har både reguljärflyg och charterflyg till många destinationer i Europa. Bland de flygbolag som erbjuder reguljärflyg från Malmö Airport kan nämnas Malmö Aviation, Ryanair och Wizz Air. Charterbolagen är ett tiotal till antalet, varav Primera Air, TUIfly Nordic och Thomas Cook Airlines är de tre främsta.

Från Malmö är det bara en kort resa över sundet till Köpenhamn Kastrup flygplats som är den främsta internationella flygplatsen i Norden.

Populärast i Malmö

Systembolaget Mobilia
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia

Bäst betyg

Systembolaget Mobilia
Stadiongatan 3D
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Trelleborgsvägen 13
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia
Hyllie Boulevard 19
IKEA
Kulthusgatan 1
Systembolaget Burlöv Center
Kronetorpsvägen 2

Flest omdöme

Vårdcentralen Fågelbacken
Fågelbacksgatan 13
Swedbank Gustav Adolfs Torg
Stadt hamburgsgatan 2
Vårdcentralen Eden
Möllevångsgatan 44
Vårdcentralen Kroksbäck
Norrbäcksgatan 20
Vårdcentralen Limhamn
Övägen 1
Nordea Carlsgatan
Carlsgatan 6-8
Swedbank Södervärn
Södra Förstadsgatan 99 b