Båtresor i Malmö

Det råder inget tvivel om att svenskar mer än gärna åker över till Tyskland och detta av olika anledningar.

Båtresor från Malmö området finns det många, däribland avgångarna till Travemunde, Rostock och Sassnitz i Tyskland.

Om man har för avsikt att stanna i Tyskland finns det ekonomiska fördelar i att boka båtresa och hotell på samma gång eftersom rederierna har fördelaktiga paketpris.

Ju fler nätter ni stannar, desto bättre dygnspris på hotell. Många av rederiernas utflyktsmål ligger samtidigt inom bilavstånd från färjeläget, så kolla upp när ni bokar ifall rederiet även kan erbjuda hyrbil i direkt anslutning till er båtavstigning. Att resa med båt bäddar för succé. Billiga båtresor till Tyskland finns det gott om där man med del i hytt kommer billigt undan om man är ett gäng bekanta som ska resa med båt till Tyskland. Det är även väldigt populärt att åka på golfresor i Tyskland.

Båtresor till Tyskland är även det optimala sättet att påbörja sin bilsemester i Europa på. Istället för att köra över öresundsbron genom Danmark, kan man istället köra på och resa med båt till Tyskland och samtidigt få avkoppling innan kontinenten nås. Om man slår ut avgifter som kommer på vägen, så som broavgifter, vägtullar och bensinkostnader, så är det i många fall bättre att resa med båt till Tyskland. Många billiga kryssningar har billiga båtresor eftersom rederierna lägger priserna lågt och förväntas ta igen pengarna på konsumtionen ombord. På båtresor till Tyskland finns allt man kan önska sig av underhållning, relax och sociala aktiviteter. Det finns ett stort antal barer och det är dagligen musikunderhållning av mer eller mindre kända artister ombord på båten.

Båtresor till Tyskland, framförallt från Trelleborg är inte att likställa vid finlandsfärjor där en större majoritet åker för att festa ombord. Båtresor till Tyskland är mer frekvent använda för att faktiskt förflytta sig och ta del av de städer man anländer till. Många väljer förstås att resa med båt till Tyskland för att handla alkohol, men eftersom det är en något längre båtresa från Göteborg än vad det är från exempelvis Trelleborg är dessa resenärer i minoritet. Att resa med båt till Tyskland är ett avkopplande avbrott från vardagen som dessutom är billigt om man är två eller fler som kan dela hytt.

Det avgår dagligen båtresor till Tyskland, så ta en titt på rederiernas webbplatser för aktuella priser och avgångstider.

De allra flesta rederier har stundtals erbjudanden som gör att ni i det närmaste reser gratis - det kan man kalla billiga kryssningar!

Båtresor

TT-Line

5.00
(0 recensioner)

Båtresor

Finnlines Nordö

2.50
(0 recensioner)

Båtresor

Scandlines

4.00
(0 recensioner)