parfym.se
Billiga Parfymer Upp till 40% lägre pris än vanliga marknadspriser.

Best Western i Malmö

Best Western är en global hotellkedja som inte sällan räknas som den största kedjan som enbart inkluderar privatägda hotell. Varje Best Western-hotell ägs av enskilda företag på franchisebasis och idag finns totalt en bit över 4000 hotell i över 100 länder i ”världens största hotellfamilj”.

I Malmö finns idag tre Best Western-hotell, nämligen Best Western Hotel Royal, Best Western Hotel Noble House och Hotell Jägersro Best Western. De två förstnämnda ligger centralt i Malmö medan sistnämnda ligger cirka fem kilometer öster om centrum.

Best Western Hotels erbjuder boenden för alla smaker. Varje enskilt hotell, både i Malmö och i övriga landet, har ett generöst antal rum sammanlagt och en lång rad olika boendemöjligheter. Här hittar såväl ensamresenären som är på affärsresa som barnfamiljen som vill ha ett bra och bekvämt boende ett rum som passar perfekt.

När du bokar ett rum på ett hotell i kedjan Best Western får du alltid en mycket god service och kan utnyttja en mängd tjänster utan extra kostnad. Varje hotell har en egen restaurang som har öppet från den kostnadsfria frukosten till sen kväll. Dessutom kan du utnyttja gemensamma faciliteter som fitnesscenter, bastu och spelrum. Många hotell erbjuder också aktiviteter och/eller service speciellt inriktade mot barn.

Norra Vallgatan 94, 212 22, Malmö
5.00
0 recensioner
Södergatan 20, 211 34, Malmö
3.00
0 recensioner
Per Weijersgatan 6, 211 34, Malmö
4.00
0 recensioner
Jägersrovägen 160, 212 37, Malmö
3.00
0 recensioner
Hyllie Boulevard 2, 215 32, Malmö
4.33
0 recensioner