Elite Hotel i Malmö

Elite Hotels är en lite mer exklusiv hotellkedja i Sverige där alla hotell är fyrstjärniga och bjuder på ett lite mer bekvämt och lyxigt boende. De hotell i kedjan som ligger i Malmö är Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens och Elite Plaza Hotel. Alla dessa tre hotell ligger centralt i Malmö, på bekvämt avstånd från nöjen, shopping och sevärdheter.

En specialitet med Elite Hotels är att hotellen i regel alltid är inrymda i lite äldre byggnader med en vacker arkitektur. Hotellen i Malmö är inga undantag. Både Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens och Elite Plaza Hotel ligger i anrika och vackra byggnader.

Elite Hotels riktar sig till alla besökare. Varje hotell har ett brett utbud av rumstyper så att både ensamresande, semestrande par och familjer kan hitta det perfekta boendet. Ett litet extra fokus ligger emellertid på affärsresenärer, vilket märks bland annat på det utbud av service som erbjuds. Elite Hotels är också ett utmärkt val för konferenser och möten.

Som gäst på ett hotell i kedjan Elite Hotels bor du bekvämt i rymliga rum och får ett utmärkt serviceutbud inkluderat i priset. Frukost ingår givetvis i priset och bland det övriga serviceutbudet märks tillgång till wellnessavdelningar, fria dagstidningar, med mera. Varje hotell i kedjan har en egen restaurang/bar under varumärket Bishop's Arms som serverar traditionell pubmat och erbjuder ett mycket stort utbud av lite starkare drycker från hela världen.

Elite Hotel Savoy

Elite Hotel Savoy

Norra Vallgatan 62, Malmö
Elite Hotel Residens

Elite Hotel Residens

Adelgatan 7, Malmö
4.00
(0 recensioner)
Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel

Gustav Adolfs torg 49, Malmö
3.00
(0 recensioner)