Gym i Malmö

Malmö är välutrustad när det gäller gym och fitnesscenter. Staden erbjuder en diversitet av träningsmöjligheter som passar olika behov och preferenser, från stora kedjor till mindre boutiquegym. Här är några exempel på vad Malmö har att erbjuda inom gym och fitness:

Friskis&Svettis: Ett välkänt namn inom svensk fitness, Friskis&Svettis finns i flera lokaler runtom i Malmö. De erbjuder ett stort utbud av träningstjänster såsom gruppträning, gymmet och personlig träning, allt under ledning av certifierade instruktörer.

24/7 Fitness: Denna gymkedja håller öppet dygnet runt och tillgodoser därmed behoven hos de som föredrar att träna tidigt på morgonen eller sent på kvällen. De erbjuder moderna faciliteter och ett brett spektrum av träningsmaskiner och fria vikter.

Nordic Wellness: En annan stor kedja som har flera anläggningar i Malmö. Deras gym har ett brett utbud av konditions- och styrketräningsutrustning, liksom ett varierat klassutbud och wellness-tjänster som massage och spaavdelningar.

SATS: SATS är en populär gymkedja i Norden och har även de flera centra i Malmö. De är kända för sina välutrustade gym, ett omfattande utbud av gruppträningsklasser och tjänster som barnpassning.

Fitness24Seven: Denna budgetvänliga kedja erbjuder som namnet antyder, tillgång till sina gym dygnet runt. De har en enkel och tillgänglig modell där medlemmar kan använda vilket Fitness24Seven-gym som helst i hela Norden.

CrossFit Holistic: För dem som letar efter en mer intensiv och community-baserad träningsform erbjuder CrossFit Holistic i Malmö dagliga pass under ledning av erfarna tränare. CrossFit är känt för att kombinera styrka, kondition och gymnastik i varierande och utmanande träningspass.

Malmö Kampsportcenter: För de som är intresserade av att kombinera fitness med självförsvar, erbjuder Malmö Kampsportcenter träning i discipliner som BJJ (brasiliansk jiu-jitsu), thaiboxning och karate.

Yogastudios: Malmö har även ett rikt utbud av yogastudios, såsom Atmajyoti Yoga och Hot Yoga Malmö. Dessa erbjuder olika former av yoga, från mer dynamiska klasser såsom Vinyasa till lugnare former såsom Yin Yoga.

Många gym i Malmö lägger även stor vikt vid miljö och hållbarhet, till exempel genom att erbjuda miljövänliga duschprodukter eller att de köper in miljömärkt träningsutrustning.

Utöver detta har Malmö stad investerat i allmänna träningsanläggningar utomhus, som utegym och löparspår, som är tillgängliga för alla och främjar en aktiv livsstil. Oavsett om du är invånare eller på besök är det lätt att hitta ett gym i Malmö som passar just dina träningsbehov.