Radisson Blu Hotel

Östergatan 10, 211 25 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Radisson Blu Hotel i Malmö är en del av den välkända Radisson Hotel Group och erbjuder en lyxig och bekväm vistelse för såväl affärsresenärer som turister. Hotellet ligger centralt i Malmö, med närhet till stadens främsta sevärdheter och kommersiella områden, vilket gör det till ett attraktivt val för de som vill uppleva staden och allt den har att erbjuda.

Som ett av stadens ledande hotell är Radisson Blu i Malmö känt för sin eleganta design, moderna bekvämligheter och förstklassig service. Rummen är rymliga och smakfullt inredda med tanke på komfort, ofta med funktionella arbetsutrymmen, höghastighetsinternet och bekväma sängar, vilket skapar en avkopplande miljö för gästerna.

För mat- och dryckesalternativ har Radisson Blu Hotel Malmö en restaurang som serverar både lokala och internationella rätter. Ofta kan gästerna njuta av en riklig frukostbuffé som ger en bra start på dagen, medan lunch och middag innehåller förfinede rätter tillagade med färska ingredienser. Hotellet har också en bar där gäster kan slappna av med en drink efter en hektisk dag.

Hotellets konferensmöjligheter är framstående, med många mångsidiga mötesrum och bankettfaciliteter som kan anpassas för olika typer av evenemang och sammankomster. Den avancerade tekniken och det professionella stödet som finns tillgängligt på hotellet gör det till en favoritplats för affärsmöten, konferenser och specialevenemang.

Gästerna har även tillgång till ytterligare tjänster och faciliteter som ett fitnesscenter och bastu, vilket ger möjligheter till avslappning och återhämtning.

I närheten av hotellet hittar besökarna Malmös kända landmärken såsom Turning Torso, Malmöhus Slott och den livliga Möllevångstorget. Platsen är också ideal för shopping och kultur med närhet till olika butiker, gallerier och teatrar. Med promenadavstånd till centralstationen är hotellet enkel att nå och en bra utgångspunkt för att utforska större delar av Skåne samt närliggande Danmark via Öresundsbron.

Med sin kombination av toppmodern bekvämlighet, välkomnande atmosfär och utmärkt placering, erbjuder Radisson Blu Hotel i Malmö en minnesvärd vistelse för alla sina gäster.


Betygsätt Radisson Blu Hotel

Betygsätt
2 röster

I närheten av
Radisson Blu Hotel

Köttbaren

Köttbaren

Ca 200 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 600 meter ifrån
Caroli

Caroli

Ca 200 meter ifrån